Opvoeding/Probleemgedrag

WooFFz biedt begeleiding en advies op maat bij de opvoeding van uw hond of bij probleemgedrag.

Begeleiding en advies op maat wordt enkel aangeboden in privélessen, zodat er voldoende tijd en aandacht aan u en uw hond geschonken kan worden. Omdat iedere hond en baas anders is, niet iedereen zich goed voelt in een en dezelfde trainingsmethode, bekijkt WooFFz iedere situatie/baas/hond individueel. Welke methode past bij baas en hond en waar behalen we t snelst resultaat mee. WooFFz werkt op een positieve beloningsgerichte manier.

Tijdens de privélessen ontvangt u trainingsmethodes, tips en informatie waar u desgewenst zelf thuis mee verder aan de slag kunt. Vind u het toch lastig om zelf verder te gaan met de (her)opvoeding van uw hond, bent u altijd welkom door te gaan met trainen in de privéles.

Wij trainen bewust op verschillende locaties, dit ter bevordering van de socialisatie van de hond, maar ook om de hond onder elke omstandigheid en in verschillende situaties/plaatsen te leren omgaan met gedrag en aandacht voor de baas. Locaties kunnen zijn een bos, parkeerplaats, woonwijk, markt, winkelcentrum ed. Maar ook bij de baas/hond thuis.

Kosten? Privéles €35,- per les van een uur, transport kosten vanaf 20km vanuit Oeselgem.